1-tll-1 kurser (FokusKurser®)
Som noget helt unikt, har du mulighed for at få dit eget, helt personlige kursus - kun med dig som deltager. Vi kalder dem FokusKurser®. Manglende tid er ofte forklaringen på, at man ikke lige kan deltage på et kursus, der ellers kunne være relevant for ens udvikling og karriere. Det findes der nu en løsning på - nemlig et personligt kursus, der er 100% tilpasset dine behov og din kalender. I en travl hverdag, med mange opgaver og deadlines, kan det være svært at finde tiden til at uddanne sig og få nye kompetencer. Næste alle vore kurser kan gennemføres som 1-til-1 kurser. Læs mere om vore lederkurser og medarbejderekurser.

Ring eller mail, og få yderligere information om vore individuelle, en-til-en-kurser.
Hold- og teamkurser
Vi har mange års erfaring med kurser og forløb for større grupper. Det er vigtigt, at disse kurser tilrettelægges og gennemføres på en måde, så alle deltagere får et udbytte. Vi anvender forskellige læringsstile og teknikker, så alle oplever at kurset har fokus på deres hverdag. Praktiske øvelser og dialog er afgørende for forståelse og indlæring. Vi tror på, at man gennem bevidstgørelse og viden, kan skabe større nysgerrighed, der gavner effektiv indlæring.

Vi vil inden kurset/forløbet opstartes, have aftalt konkrete kursusmål/udbytte med virksomheden. Deltagerne vil efter kurset/hvert modul, have udarbejdet personlig handlingsplaner med konkrete udviklingsmål- og planer. Læs mere om vore lederkurser og medarbejderkurser.

Ring eller mail, og få yderligere information om vore hold- og teamkurser.