Stress og trivsel

Stress er desværre et stigende problem og det kan have store konsekvenser for både den enkelte medarbejder, kollegerne og virksomheden.

Årsagen til stress er sjældent entydig, selv om ofte er jobbet eller arbejdspladsen der får skylden. Stress kan sagtens aktiveres af vores arbejde, men problemer og udfordringer i det personlige liv, parforholdet eller familielivet kan give lige så stor stresspåvirkning, som vores arbejde.

For at hjælpe med kortlægning af årsagen til stress, anvender vi ofte en stressprofil, der kan kortlægge ens stressniveauet inden for de fire områder; arbejdslivet, det personlige liv, parforholdet og familielivet.

Vi har mange års erfaring med at arbejde med stress og tilbyder;

  • Individuelle StressCoaching-forløb
  • Rådgivning af virksomheden/HR-afdelingen
  • Foredrag, vejledning og undervisning i hvordan man kan reducere stress og øge trivslen.

Hvorfor skal virksomheden have fokus på stress og trivsel?
Dårlig trivsel og stress har en stor indflydelse på arbejdsmiljøet. For at kunne fastholde de gode medarbejdere, er det vigtigt, at man husker at fokusere på trivsel. I dag er medarbejdere mere tilbøjelige til at skifte arbejde, hvis de oplever at deres arbejdsvilkår ikke er i orden. Et godt arbejdsklima, hvor trivslen er høj, er i dag et parameter for mange, når de skal vælge hvilken virksomhed de ønsker at arbejde i.

Effektiviteten påvirkes af medarbejdernes stressniveau. Når medarbejdere er stresset, vil det over tid reducere medarbejdernes effektivitet, og vil typisk medføre at de laver flere fejl.

Undersøgelser viser, at cirka 25% af alt sygefravær kan relateres til stress. Derfor kan en ordentlig indsats mod stress være en god investering – både på det menneskelige plan og på det økonomiske plan.

Kontakt os på 48 48 46 18 eller skriv en mail, og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, dine kolleger, og din virksomhed.

Kontakt os

Rosenlund & Partners
Maglegårdsvej 221
3480 Fredensborg
Telefon +45 48 48 46 18
E-mail: Send en mail

© Rosenlund & Partners 2010-2024.
Persondata

Vores persondatapolitik.
Information om cookies.

Følg os på Linkedin: